Kom direct in contact: 06 14 88 10 79 lucasvandermuur@gmail.com

 

 

Las- en montagetechniek

Maak kennis
  • Oplossingsgericht maatwerk
  • Breed inzetbaar
  • Hands-on mentaliteit
  • Jarenlange ervaring

Projecten

Voor Huhtamäki naar Brazilië

Lucas van der Muur Las- en Montagetechniek werkt met vele partners samen aan uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland. Via TMR BV zijn we voor Huhtamäki food packaging supplies zelfs naar Brazilië afgereisd. De eierdoosmachines van dit Finse bedrijf gaan de hele wereld over, en vind je ook in het Zuid-Amerikaanse land. Samen met hen hebben we daar de revisie en ombouw verwezenlijkt van eierdoosmachines: nu produceren ze daar eierdozen voor twaalf eieren in plaats van acht. In Brazilië maakt Huhtamäki de dozen van pulp ofwel gerecycled papier. In Franeker heeft Huhtamäki ook een fabriek. Ook hier hebben we revisie en ombouw uitgevoerd. Albert Heijn, één van hun klanten, wil namelijk zo biologisch mogelijke eierdozen hebben waar gras in is verwerkt. Die machines waren er nog niet, maar hebben we samen met Huhtamäki ontwikkelend en gefabriceerd.
Hieronder vind je een overzicht van de andere bedrijven waar Lucas van der Muur Las- en Montagetechniek mee samenwerken en wat wij voor hen doen.

Tetra Pak

Tetra Pak zit in heel Europa. Zowel in Nederland als in het buitenland werken wij bij hen als lasser, fitter en onderhoudsmonteur. Ook verzorgen wij machinebouw.

Lemaco

Dit industriële bedrijf uit Burdaard huurt ons regelmatig in voor las- en montagewerkzaamheden. We zijn hier inzetbaar als monteur, lasser en fitter. Bovendien verzorgen wij bij hen machine- en apparatenbouw; denk hierbij aan de fabricage van leidingwerk, transportbanden en meer. We werken hier met aluminium, RVS en staal.

Laboclean

Samen met deze Leeuwarder groothandel in reinigings- en desinfectiemiddelen hebben we een nieuwe dispenser van RVS voor hen ontwikkeld in verband met een aanpassing in het formaat van de inhoud.

Café Het Wapen

In dit Leeuwarden café vind je veel van ons maatwerk. De RVS beplating in de keuken, de beugels voor het terras, de hoekplintjes, de trapleuning en dergelijken e.d. hebben wij speciaal voor het café ontwikkeld en gefabriceerd.

Wiemers Lichtadvies

We werken regelmatig samen met de lichtadviseurs uit Leeuwarden. We ontwikkelen en fabriceren RVS frames en beugels voor binnen- en buitenverlichting.

Lascon

Voor Lascon uit Heerenveen werken we als lasser, fitter en monteur. Het bedrijf opereert voornamelijk in de voedingsmiddelen, chemische en farmaceutische industrie.

Lasmotec

Van melkfabriek tot aan chemische industrie, Lasmotec verzorgt er pijpleidingmontage. Als lasser, fitter en monteur werken wij hier met staal en RVS. Ook verzorgen we hier apparatenbouw.

Instec

Instec werkt nauw samen met bedrijven en instellingen. Voor een zorginstelling fabriceerden wij beugels voor brievenbussen. Ook verzorgden wij voor twee appartementen speciale rijplanken voor bewoners die slecht te been zijn. Voor een kantoorpand ontwikkelden en fabriceerden we een staalconstructie voor de airco op het dak. Zodoende kunnen de monteurs gemakkelijk bij het apparaat.

Wiersma Tentenverhuur

Wiersma had veel moeite met het verplaatsen van hun grote koelkasten voor evenementen en feesten. Voor hen ontwikkelden wij RVS karren waarop de koelkasten gemakkelijk te verplaatsen zijn.

E.B.T.C.

Deze experts in beveiliging en toegang leveren hekwerk, tourniquets, slagbomen en aanverwante artikelen. Voor hen heb ik onder andere bij de rechtbank in Leeuwarden, het zwembad Stiens en verscheidene energiecentrales hekwerk en tourniquets ontwikkeld en gefabriceerd.

TMR BV

Voor deze specialist in de voedingsindustrie verzorgen we het onderhoud van de machines en hebben we nieuwe productielijnen opgesteld voor hun aardappelfabriek in Duitsland.

Maatwerk in Las- en Montagetechniek